Al següent enllaç, un documental de TV3 sobre un institut (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius) que treballa per una educació inclusiva i intercultural en un context barrial on hi conviuen 30 llengües diferents (El raval) . Cinc línies de treball:

Treb cooperatiu

Mediació

Activitats compartides

Aula d’acollida (grups homogenis en funció de la competència lingüística)

Llengües

2 Responses to IES Miquel Tarradell (El Raval, Barcelona)

 1. Noemí Codina Herrera ha dit:

  Hola bona tarda,
  Sóc una alumne de quart d’ESO de la escola Pere Vergès de Badalona, aquest curs he estat fent un treball sobre la integració dels immigrants a les escoles del Raval. Aquest divendres 6 de maig anirem amb la escola a Barcelona al Raval, per poder dur a terme els treballs de camp, m’agradaria saber si podria passar-hi per donar uns qüestionaris a un parell de professors, ja que voldria obtenir més informació en el meu projecte de recerca.
  Espero la vostra resposta, moltes gràcies.
  Noemí Codina Herrera.

 2. mansour lamjahdi ha dit:

  Mi nombre es Mansour ahora estoy estudiando en el bachillerato segundo que quiero estudiar con usted después de la aprobación y la aceptación, tengo un gran deseo de estudiar en esta institución respetada respeto que usted y yo y apreciación