Entrevista a Montserrat del Pozo, directora del col·legi Montserrat i de la televisió educativa Think1 tv dia 31/5/10 al programa Singulars, del Canal 33.

Montserrat del Pozo va defensar una idea: mirar l´alumne. No situar-s’hi al davant sinó al costat, per fer possible que sigui qui vol ser, per desenvolupar les seves múltiples intel·ligències. Va defensar una educació no individualista ni academicista – la que es centraria només en la intel·lingència lògico-matemàtica i lingüístico-verbal i fomentaria la competència entre els alumnes- sinó una educació per a la vida, on el treball en equip i la recerca permeten l’alumnat resseguir el fil de la seva curiositat al llarg de tota la vida.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la.

L’entrevista coincideix amb la publicació del llibre Ordinadors a les aules, la metodologia és la clau, Graó, coordinat per Carme Barba i Sebastià Capella, i escrit per Montserrat del Pozo, Jordi Adell, N. Alart, J. Barato, R. Barlam, I. Bernabé, N. Cervera, N. Coma, R. Doménech, J.L. Fierro, M. Ivanova, M. del M. Lluelles, C. Miró, I. Palahí, A. Pérez Sánchez, I. Pérez Torres i G. Al·lès.

Dos esdeveniments que reivindiquen i donen eines per mirar l’alumne i empoderar els mestres.