Eines TIC per a dissenyar còmics

Secundària

La web CARTOONS FOR THE CLASSROOM conté un arxiu de propostes didàctiques per treballar temes relacionats amb la història o l´actualitat política a classe a partir d’un còmic. Fàcilment et pots descarregar un full (pdf) amb el còmic i una proposta d´activitats de la durada d´una sessió.

THE OPPER PROJECT (Universitat d´Ohio) conté un directori de CÒMICS PER FER CLASSES DE HISTÒRIA acompanyats de LESSON PLANS. Estan ordenats per èpoques que van des de la II Guerra Mundial fins l’actualitat i són còmics originals de les èpoques pertinents.

Tagged with →  

3 Responses to Eines TIC per dissenyar Còmics

  1. anonim ha dit:

    nose si e buscat bè pero no he trobat cap comic!!

  2. Victoria ha dit:

    Molt interessant!. Crec que es una proposta molt intel.ligent per donar una visió més informal a una classe sense predre el contingut.

  3. Guida ha dit:

    Per veure els còmics s´ha de clicar sobre la imatge.