La desvergonya

Aquests dies Esperanza Aguirre i altres polítics del PP ens tenen perplexos amb les seves propostes… sembla que els problemes de les aules s’arreglen amb una sèrie de mesures pràctiques: que si posar una tarima, que si tractar als mestres de vostè….

Desesperats seguidors del buit populisme de Sarkozy, amb la seva desvergonya no només desvirtuen la política sinó que menyspreen la ciència i el coneixement sobre com s’aprèn i com ensenyar que investigadors honestos han adquirit amb anys d’esforços i dedicació. Desprecien les conclusions d’estudis internacionals com l’informe McKinsey de l´OCDE sobre quins són els millors sistemes educatius. I ignoren la feina diària i la saviesa dels mestres que saben que l’autoritat no s’imposa sinó que la donen els alumnes quan el mestre els reconeix com a persones i no els resumeix en un detall com el cotxe de son pare o el CI.

Com tenir autoritat?.

A la següent presentació s’han recopilat diverses propostes sobre els factors que contribueixen a una bona gestió de l’autoritat a l’aula:

Autoritat aula

2 Responses to La gestió de l’autoritat

 1. ernesto ha dit:

  excelente web, felicitaciones
  http://www.geolay.com
  motivacion

 2. Juan Pablo ha dit:

  Molt adient que tracti d’aquest tema. Recomeno aquest programa de BTV d’aquesta setmana que també ho tracta: http://www.btv.cat/alacarta/player.php?idProgVSD=8397

  Salut,

  Juan Pablo