Quan

Entre abril i maig de 2009

On

Es faran a 17 països, entre ells el nostre.

Què mesurarà la prova:

Les capacitats necessàries per accedir, manejar, integrar i avaluar informació i contruir nous coneixements a partir de textos electrònics. Per jutjar la rellevància i correcció de les informacions de la xarxa.

Com serà l’examen:

40 preguntas en 27 minutos.

El alumno, de 15 años, mete un lápiz de memoria en el ordenador. En él encontrará las preguntas y, buceando en la computadora como si lo hiciera en Internet, hallará pistas para responderlas. Al terminar, el estudiante entregará el lápiz de memoria, con las respuestas, al examinador. (El País)

Els bons lectors digitals han de ser capaços de navegar alrededor dels textos a través d´informació explícita i d´hipervincles, ademés de dominar les eines de navegació, com els menús.

Mentre el món avança, al nostre país ens enredem amb discussions estèrils.

Font de la notícia: Cristóbal Suárez Guerrero, Salamanca

La notícia a EL PAÍS