Llistat de tipus de productes que poden fer els alumnes com a resultat d’un projecte interdisciplinari o d`una WEBQUEST en la que han hagut de fer tasques d’investigació interdisciplinàries i cooperatives, emmarcades per les CCBB.

Publicar un escrit (en forma de llibre electrònic, de revista, de carta a un diari….).

  • LLIBRES ELECTRÒNICS. Hi podeu posar text i dibuixosi després penjar-lo al bloc en forma de llibre. Les pàgines es giren fent clic.
  • També podeu emprar ISSUU. És el mateix però no està especialitzat en llibres infantils sinó en tot tipus de publicacions (revistes, còmics, documents d’estudi, cançoners….).
  • Editar, redactar, modificar una entrada de la viquipèdia.
Publicar un escrit en format WORD, POWER POINT, EXCEL, PDF….

  • Un cop fet el treball es pot penjar a SCRIBD, i se’t generarà un visor com el de SLIDESHARE.net, que pots penjar al bloc copiant el codi html.Aquest visor també gira les pàgines fent clic.
  • En forma de POWER POINT. Primer has de fer el power point normal. Després l’has de penjar a http://slideshare.net (UPLOAD) i llavors només és copiar el codi html i aferrar-lo al bloc.

Representar artísticament allò que hem estudiat:

  • Murals, dibuixos, presentacions, vídeos (veure baix)

Preparar un discurs oral:

Preparar una entrevista (Carme Barba)Llista autocorrectiva d’un treball escrit (Carme Barba)

Integrar llenguatge oral, escrit, musical, digital i artístic.

  • En forma de VÍDEO. Permet combinar imatges (fotos o vídeos), paraules ecrites i so (música o la teva veu). El WINDOWS MOVIE MAKER el trobaràs a INICIO- PROGRAMES- WINDOWS MOVIE MAKER
NARRACIONS DIGITALS a través de PHoto Story.

  • És igual que montar un vídeo però NOMÉS AMB FOTOS, i més fàcil d’emprar. Primer s’ha de descarregar el programa. Aquí en teniu un exemple fet per una nena de 11 anys. La teoria sobre el per què i el com de les narracions digitals la trobareu al següent enllaç de CUADERNO INTERCULTURAL.
En forma de PROGRAMA DE RÀDIO. Primer l’has de gravar amb AUDACITY. Llavors l’has de penjar a i des d’allà ja tindràs el codi html per posar-lo al bloc.

Consells per fer la investigació prèvia:

– En anglès
En català.