palestina

  • PALESTINE. És un joc de simulació en 3D en el qual el jugador és un periodista que ha d’explorar el conflicte Israel-Palestina a través de temes com terrorisme, drets humans i paper dels mitjans de comunicació. El joc es complementa amb una web amb recursos didàctics i educatius (fitxes, mapes, documents d’estudi).
  • Pel·lícula. PARADISE NOW. Per a batxillerat.

La manifestació d’ahir a Barcelona (Per Gaza) va ser més que una manifestació. Velles glòries dels 60 amb glorioses joves combatents. Gent del circ, nous móns….. Àrabs i catalans traduint-nos consignes, molta gent, tanta energia. Joves àrabs, àvies amb mocador i catalans alçats. El glamour, la tradició i el combat. Tot mesclat.

Junts i aliens al tràfec del primer dia de rebaixes. Els millors records són dins i es contagien ràpid. En canvi la tele només mostra els crits dels àrabs, com si no hi hagués hagut aquell espai càlid on ningú era ni àrab ni català. Tots érem palestins.

One Response to Tots som palestins. Palestina a l’aula

  1. Lu ha dit:

    Gràcies per la referència.
    Ofereixes recursos que desconeixia i dels quals en faré difusió entre els meus companys.